Om meg

Bildet mitt
Jeg er en dame i min beste alder.Er samboer med verdens snilleste mann, og mor til 4. Er født og oppvokst i Trondheim, men flyttet til Kjøpsvik da jeg var 16. Har prøvd meg på forskjellige hobbyer, som strikking, hekling, brodering og litt sying, men det jeg er mest opptatt av nå er papir og kortlaging. Det er vel også det jeg vil bruke denne bloggen til, vise mine kort til andre og få inspirasjon fra andre som også driver med kort eller scrapping.

fredag 15. juni 2012

Skisseutfordring hos kreative hender og utfordring hos Scrappesyken.


Dette er bidrag nummer 2 fra meg til Kreative Henders utfordring, jeg har også fulgt utfordringrn hos Scrappesyken på Facebook der utfordringen lyder:
Utfordringen er som følger: Scrapp er kort med utganspunk i ensfarget kartong.Dere kan embosse, stemple osv på denne kartongen.Dere kan ellers legge til alt av pynt, bilder og stæsj.
Bidraget skal legges i mappen i mappen Utfordring 14.juni 2012 innen kl 14.00 i morgen:-)
Lykke til jenter og håper det kommer masse bidrag:-) Trekkningen er random som vanlig og den heldige får en liten oppmerksomhet i posten:-)

4 kommentarer:

 1. Hei Tove Tusen takk for flott bidrag til utfordringa vår hos Kreative Hender!
  Lykke til :)

  -Helle-

  SvarSlett
 2. Der var det jaggu meg enda ett bidrag. Kjempeflott. Tusen takk skal du ha for ditt bidrag. Og du har lov å levere tre ;). Lykke til

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei du er kjempe flink mamma

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge
igjen en kommentar hos meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en kreativ dag.
Hilsen Tove.