Om meg

Bildet mitt
Jeg er en dame i min beste alder.Er samboer med verdens snilleste mann, og mor til 4. Er født og oppvokst i Trondheim, men flyttet til Kjøpsvik da jeg var 16. Har prøvd meg på forskjellige hobbyer, som strikking, hekling, brodering og litt sying, men det jeg er mest opptatt av nå er papir og kortlaging. Det er vel også det jeg vil bruke denne bloggen til, vise mine kort til andre og få inspirasjon fra andre som også driver med kort eller scrapping.

lørdag 4. juni 2011


Award!

Jeg har fått en award! Tusen takk til Tove -Ta en kikk innom bloggen hennes -masse fint der! http://kort-hobby.blogspot.com/Denne skal sendes til 7 andre bloggere, men først må jeg besvare noen spørsmål:

1 Ta opp nærmeste bok og slå opp på side 18, linje 4. Hva står det der? Den andre retter sitt faglige fokus mot individer og smågrupper.


2 Hva var det siste du så på tv? Nyhetene.


3 Bortsett fra datamaskinen, hva hører du nå? Barne tv på nrk super.


4 Når var du sist ute og hva gjorde du da? Vannet tomatplantene i drivhuset.


5 Hva har du på deg nå? Sort bukse og langermet genser.


6 Hva var den siste filmen du så? Isprinsesse på Disney Channel.


7 Skulle du overveie å flytte til utlandet? Kunne ikke flytte fra vakre Norge, nei.
 
 
 
De 7 jeg vil gi Awarden videre til er: Beathe, http://beathe-beathe.blogspot.com/ Cathrin http://cattisverden.blogspot.com/ Eve http://evebs.blogspot.com/ Margrethe http://mageduttislilleverden.blogspot.com/ Linda http://www.minidyll.com/ Ane-Ma http://minste-maslilleverden.blogspot.com/ og Sanna http://sannaskortoggodt.blogspot.com/

2 kommentarer:

  1. Tusen takk Tove:-)) Det var kjempekoselig <3

    SvarSlett
  2. Kult -Har du egne dyrkede tomater!
    Klems T

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge
igjen en kommentar hos meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en kreativ dag.
Hilsen Tove.